Barometr Rynku Pracy XV

Pandemia: ciągłe obawy a nowy optymizm

Pobierz darmowy raport

Z raportu dowiesz się:

Rynek pracy w dobie pandemii

Raport Barometr Rynku Pracy XV to kompleksowe badanie przeprowadzone przez ARC Rynek i Opinia na zlecenie Work Service. Wynika z niego, że skala i struktura zatrudnienia odzwierciedla kondycję rynku i poszczególnych branż. Sytuacja na rynku pracy będąca rezultatem pandemii różni się w zależności od regionu czy charakteru przedsiębiorstw – niektóre odnotowały wzrost, inne nadal borykają się z ograniczeniami i skutkami kryzysu. Alternatywne formy zatrudnienia, jak praca tymczasowa czy praca zdalna, są dla wielu firm kluczowym czynnikiem efektywności w obliczu zmiennej koniunktury i trudnego rynku kandydata.

Pobierz raport i dowiedz się, w jakim stopniu pandemia wpływa na rynek pracy oraz jakie kroki podejmują przedsiębiorstwa, aby utrzymać stabilizację.

Trzymaj rękę na pulsie

Wypełnij formularz, pobierz raport Barometr Rynku Pracy XV i bądź na bieżąco z tym, co dzieje się w Twojej branży.

Monitorujemy dynamiczne zmiany na rynku pracy i sprawnie odpowiadamy na jego zapotrzebowanie. Wypełniając zgłoszenie poza raportem zyskujesz dostęp do naszych aktualnych badań i prognoz oraz bezpośredni kontakt z doradcami Work Service, którzy pomogą Ci dotrzeć do najlepszych kandydatów i skutecznie rekrutować pracowników.

Dziękujemy za zgłoszenie!

Z wybranymi kandydatami będziemy kontaktować się w najbliższym czasie.

Dane osobowe

* pole wymagane

* Uzupełnij brakujące pole

Bezpłatny webinar z ekspertami rynku pracy -
Barometr Rynku Pracy XV

25.03.2021 r. godz. 12:00 – 13:30
O kondycji rynku pracy rozmawiać będą:

Work Service to jedna z czołowych w Polsce firm branży HR zapewniająca innowacyjne rozwiązania w obszarze zasobów ludzkich. Specjalizuje się w doradztwie personalnym, restrukturyzacji w zakresie HR, rekrutacji i outsourcingu pracowniczym. Z jej usług skorzystało do tej pory ponad 3 tys. firm. Work Service jest pierwszą spółką z sektora usług personalnych notowaną na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, akcje są też notowane na London Stock Exchange. Działa od 1999 roku. Od sierpnia 2020 roku jest częścią Gi Group, międzynarodowej firmy świadczącej kompleksowe usługi w obszarze HR.

Kontakt do nas

Work Service S.A.